Derya Group Consulting d.o.o.

Usluge

Prevodilačke usluge

Naš tim je tu da vam pruži usluge usmenih i pismenih prevoda sa turskog na srpski jezik i sa srpskog na turski jezik na brz i profesionalan način. Na raspolaganju vam, na jednom mestu, stoji iskusan tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Isto tako, naglašavamo da naša firma sarađuje i sa drugim sudskim tumačima za engleski, nemački, kineski, ruski jezik i ostalim jezicima i u tu svrhu kod nas možete dobiti tražene prevode i za ostale jezike.
derya group pravne uslge

Pravne usluge

Naša kompanija će vam takođe na jednom mestu obezbediti i pristup širokom spektru pravnih usluga u saradnji sa advokatskom kancelarijom „Dvornić“, sa kojom naša kompanija ima dugogodišnju saradnju.

Privremeni boravci i radne dozvole

Sa preko pet hiljada podnetih i dobijenih zahteva za privremeni boravak i radnu dozvolu, možemo da istaknemo da je iskustvo na našoj strani, a samim tim i uslugu koju ćete dobiti je na najvišem profesionalnom nivou.
derya group knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvene usluge

Ukoliko ste nedavno osnovali firmu, tačnije krenuli sa poslovanjem u R. Srbiji, naš tim će vam obezbediti iskusnog i efikasnog knjigovođu koji će vam pružiti neophodne usluge i savete u radu vaše firme.

Konsalting usluge

Naš tim je tu da vam obezbedi kontakt sa relevantnim subjektima iz domena usluga koje su vam potrebne i u vezi sa tim naše usluge podrazumevaju posredovanje u organizovanju sastanaka sa našim partnerima iz drugih relevantnih branši.

 

Angažovanjem raznih kompetenih firmi u cilju ispunjavanja vaših zahteva, naš tim je tu da vam pruži sve na jednom mestu.

Usluge posredovanja u pronalaženje i sklapanju partnerstava koje najčešće pružamo odnose se na:

 

  • oblast nekretnina,
  • investicija u nepokretnosti,
  • Usluge marketinga,